Kendisini darp eden dini nikahlı olduğu kişiyi bıçakladı

This browser does not support the video element.

Adana’da bir kadın kendisini sürekli darp ettiğini ileri sürerek dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı kişiyi meyve bıçağı ile karnından bıçakladı.

Olay, 19 Şubat günü Yüreğir ilçesine bağlı Selahattin Eyyubbi Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, E.A. (45) dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı C.E. (55) tarafından sürekli darp ediliyordu. Evde oturdukları sırada çiftin arasında çıkan tartışmada C.E., E.A.’yı darp etmeye başladı.

Bunun üzerine E.A., eline aldığı meyve bıçağı ile C.E.’yi karnından bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralanan C.E.’yi Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Olayı gerçekleştiren E.A. ise gözaltına alındı. E.A. ifadesinde, ”Bana sürekli şiddet uyguluyordu, yine dövdü bende dayanamadım, canımı kurtarmak için bıçakladım” dedi.

Öte yandan, çiftin 1 çocuğu olduğu öğrenildi.

Gezgin öğretmen geceyi gündüze çeviren şimşekleri görüntüledi Trafikte ''yuh'' dedirten rezalet: Metrobüs değil, motosiklet Peş peşe çakan şimşekler geceyi aydınlattı Beyaz Futbol'da görünmez kaza: Sinan Engin korkuttu 52 ilde dev operasyon: Yüzlerce gözaltı var DEAŞ'lı teröristler Türkiye'de yakalandı Sibirya değil, Türkiye... Mayıs ayında apartman boyutunda kar kalınlığı Futbolcular sahada tekme tokat birbirine girdi, maç yarım kaldı Bir aile katliamı daha: Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti