Dinden çıktı diye annesini kendi elleriyle infaz etti !

Dinden çıktı diye annesini kendi elleriyle infaz etti !
Güncelleme:

IŞİD militanı dinden çıkan annesini kendi elleriyle infaz etti..

Suriye’nin Rakka kentinde Leena Al-Qasem adlı bir kadın, 'dinden çıktığı' gerekçesiyle oğlu Ali Saqr tarafından meydan yerinde infaz edildi. Radikal İslamcı terör örgütü IŞİD’in vahşetlerine bir yenisi daha eklendi. Pazartesi günü yaşanan korkunç olayda, 20 yaşındaki Ali Saqr, 45 yaşındaki annesi  Leena Al-Qasem’in infazını bizzat kendi elleriyle gerçekleştirdi.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre infazın insanların postane binası önünde toplanmasının ardından gerçekleştirildiği, birçok kişinin ise korkudan görüntü alamadığı belirtiliyor.

OĞLU TARAFINDAN İNFAZ EDİLDİ

Korkunç olay için önce kadın zorla meydana getirildi. Ardından IŞİD şeriat mahkemesinin kararıyla kadının infaz edileceği ilan edildi ve infaz için Ali Saqr devreye girdi.

Kararın okunmasının ardından Ali Saqr, elindeki uzun namlulu silahla kafasına ateş ederek annesini öldürdü.
IŞİD’in sözde başkenti Rakka’nın yakınındaki küçük bir yerleşim merkezinde gerçekleşen olay, herkesin kanını dondurdu.

IŞİD’İ ELEŞTİRENE İDAM

IŞİD’in dinden çıkma ya da ‘inancını kaybetme’ olarak yorumladığı olaylarda, idam cezaları hemen uygulanıyor. Hz. Muhammed’i veya uygulamalarını reddetmek, IŞİD’e karşı gelmek veya onu eleştirmek de, dinden çıkmak anlamına geliyor.

IŞİD, daha çok erkeklerin idam edilirkenki görüntülerini yayınlıyor. Kadınların idam görüntüleri dinen uygun olmadığı gerekçesiyle ya yayınlanmıyor ya da nadiren yayınlanıyor.