Boyner’den Sektöre Bir İlk: “Boyner Now”

Boyner’den Sektöre Bir İlk: “Boyner Now”
Güncelleme:

Boyner yeni uygulaması ile müşterilerine 90 dakikada teslimat sunacak. Yeni uygulamanın adı ise Boyner Now.

Sektörde ilk kez uygulanacak bu sistem ile müşteri istediği ürünün 2 bedenini sepetine ekleyebilecek, 90 dakika içerisinde veya müşterinin seçtiği zamanda ürünler kapısına kadar götürülebilecek. Müşteri ürünü teslim alıp denedikten sonra eğer beğendiyse kredi kartıyla kapıda ödeme yapabilecek. Eğer iade etmek isterse de teslim alınmasını istediği uygun zamanı seçerek iade talebi oluşturabilecek.

 Önce dene, sonra öde stratejisi ile hayata geçirilen Boyner Now, aynı zamanda sektörde ilk kez uygulanan bir uygulama. Üstelik tanışmaya özel ilk gönderim de ücretsiz olarak müşterilere sunulacak. Boyner Now, Türkiye’deki dağıtım tarafını ise Scotty ile yürütecek.

Boyner Now ile ilgili Linkedin hesabı üzerinden paylaşım yapan Boyner Grup IT ve Dijitalden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Omni-Channel Genel Müdürü Cengiz Gürer: “Boyner NOW! başladı, çok heyecanlıyız! Müthiş bir takım çalışması ile 6 ayda yayına aldık, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu takımın bir parçası olmak gurur verici.” dedi.

Etiketler Boyner Now scotty