4 kişiyi öldürüp derin dondurucuya koyan zanlı yakalandı! Vahşeti itiraf etti

4 kişiyi öldürüp derin dondurucuya koyan zanlı yakalandı! Vahşeti itiraf etti
Güncelleme:

İzmir Bayraklı'da Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp cesetlerini derin dondurucuda saklayan zanlı, Çeşme'de yakalandı. Zanlı, kıskançlık yüzünden cinayetleri işlediğini itiraf etti.

İzmir Bayraklı'da geçtiğimiz pazar saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki iki katlı bir evde Türkmenistan uyruklu G.H. ile kızları L.G. ve L.G. adlı kadınlar ile R.K. adlı erkeğe ait 4 kişinin parçalanmış halde derin dondurucuda cesetlerinin bulunmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurulan özel ekipler şüpheliyi yakalama çalışmasına başlamıştı.

CİNAYETLERİ KISKANÇLIK YÜZÜNDEN İŞLEMİŞ
Konuyla ilgili İzmir Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, "İzmir'in Bayraklı ilçesinde 18.06.2023 günü meydana gelen, 3'ü kadın 1'i erkek, toplam 4 Türkmenistan vatandaşının öldürülmesi olayının şüphelisi, Türkmenistan uyruklu S.H., Çeşme ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Olayda kullandığını beyan ettiği suç aleti bıçakla yakalanan S.H., cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf etti" denildi.

HANGİ CESEDİN KİME AİT OLDUĞUNU DNA TESTİ BELİRLEYECEK
Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesetlerin tamamen parçalandığı, bu nedenle hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirleneceği ifade edildi.

DERİN DONDURUCUYU NEREDEN ALABİLECEĞİNİ SORMUŞ
Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Türkmenistan uyruklu G.H., kızları L.G. ve L.G. ile R.K. adlı erkeğin haftada 1 gün öldürüldükleri evde kaldıkları, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kaldıkları öğrenildi.

Bir mahalle sakini ise "Şaşkınız 3 senedir burada yaşıyorlardı. Kendi halinde bir aileydi. Duyduğumuza göre katil, birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sormuş. Tedirginiz" diye konuştu.

İHA