Esenyurt'ta 17 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü

Esenyurt'ta 17 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü
Güncelleme:

''İstanbul'un Teksası'' olarak anılan Esenyurt'ta 17 yaşındaki bir genç kız lüks sitede feci bir şekilde can verdi. Olayın ardından kaçmaya çalıştıkları tespit edilen 1'i kadın 3 kişi yakalandı.

Kan donduran olay, akşam saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, lüks bir sitenin günübirlik kiralık dairesine 2’si kadın toplam 4 kişi eğlenmeye gitti. O sırada, alkol aldıkları iddia edilen 4 kişilik gruptan R.Y. (17), henüz bilinmeyen nedenle camdan aşağı düştü. Olayı gören diğer 3 arkadaşı panik halinde siteden kaçmaya çalıştı.

 Durumu fark eden komşular şahısları yakalayarak yaşanan olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

 Sağlık ekipleri, ilk yapılan incelemelerde R.Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi alan polis, inceleme başlattı.

 Öte yandan çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen R.Y.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

"BU KIZ ATLAYACAK DEDİM"

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden Volkan C. ifadesinde "Ben E.N. ve Mehmet'i tanıyorum. R.Y. ile yeni tanışmıştım. Birlikte eve gittik, alkol almaya başladık. Bir süre sonra R.Y. alkolün etkisiyle lavaboya gideceğini söyledi. Ayağa kalktı ve cama doğru koştu ben tuttum. Sonra o sırada yandaki odada oturan E. ile Mehmet'e seslenip 'Bu kız atlayacak' dedim. E. geldi. Kız kıza konuşalım dedi. İçeride konuşuyorlardı. Sonra R.Y. kalktı cama koştu ve atladı" dedi.

"ATLADI' DİYE BAĞIRDI"
Mehmet K.'nin ise ifadesinde "Ben ve E. odada otururken Volkan bu kız atlayacak diye seslendi. Biz yanlarına gittik. E. ile R. kız kıza konuşuyorlardı. Biraz sonra E. 'R. atladı' diye bağırdı. Ben başka bir şey görmedim, bilmiyorum" dedi. Olayla ilgili gözaltındaki 3 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.