İstanbul'da sigara vermeyten kişiye kurşun kamerada

Güncelleme:

Sultangazi'de bir saldırgan sigara isteğini reddeden kişiyi silahla vurarak ağır yaraladı. Kanlı saldırı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Sultangazi'de silahlı saldırgan, takip ettiği kişiyi konuşacakmış gibi yapıp gülümsedikten sonra karnından vurdu.

Silahlı saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı. Hastaneye kaldırılan yaralı adamın karnındaki merminin atar damara yakın mesafede olması nedeniyle çıkartılmadığı ve bir süre sonra hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Olay, 23 Aralık günü Sultangazi 50. Yıl Mahallesi C caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçiliği yapan İ.A. (23) evinden çıkarak yürümeye başladı ve bir süre ise aynı cadde üzerindeki dükkana girdi. İ.A., burada bir süre oyalanırken kendisini takip eden kişi ise binanın yanında telefonla konuşarak beklemeye başladı.

Ardından şüpheli, kapı önüne çıkan İ.A.'ın yanına önce gelerek kendisinden sigara istedi. Sigarası olmadığı söyleyen İ.A. tekrar içeriye girdi. Bir süre sonra İ.A. tekrar kapıya çıktı.

Bu anı kollayan saldırgan, bu defa ise yanına gittiği İ.A.'a konuşacakmış gibi yaprak gülümsedi ve cebinden çıkarttığı silahı ateşledi. İ.A.'ı karnından 1 el ateş ederek yaralayan saldırgan olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı.

Talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İ.A., ambulansla ile hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri ise kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan İ.A.'ın silahlı saldırganı tanımadığı öğrenildi.

Mermi karnında yaşamaya devam ediyor

Olayın ardından hemen ameliyata alınan İ.A.'ın karnından giren merminin atar damara çok yakın bir mesafede kaldığı ve riskli olduğu gerekçesiyle merminin çıkarılmadan ameliyatının bitirildiği bir süre sonra taburcu edildiği öğrenildi.

İHA