Korkunç cinayette eski koca ve yeni sevgili izi

Korkunç cinayette eski koca ve yeni sevgili izi
Güncelleme:

Adana'da işlenen korkunç cinayetin arkasından "eski koca ve yeni sevgili" çıktı

Adana'da tarla içinde kafasından ve boynundan vurularak öldürülen kişinin, bir kadınla bir süre önce sevgili olup ayrıldığı ve onu rahatsız ettiği için eski kocası ve yeni sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olayla ilgili kadın ile birlikte adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4'ü tutuklanırken, kadına ev hapsi cezası verildi

Adana'da tarla içinde kafasından ve boynundan vurularak öldürülen şahsın, bir kadınla bir süre önce sevgili olup ayrıldığı ve onu rahatsız ettiği için eski kocası ve yeni sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

 İddiaya göre, yönetici asistanı olan Emine T. (34), 2000 yılında perde dikim işi yapan Osman Ç. (41) ile evlendi. Bu evlilikten 1 kız 1 erkek çocuğu olan genç kadın anlaşamadığı için Osman Ç. ile 5 yıl önce ayrıldı.

Genç kadın bir süre sonra Serdar A.’la (41) tanışarak sevgili oldu. Serdar A.’la resmi nikahsız olarak yaşayan genç kadın, sosyal medya üzerinden 2 çocuk babası Nihat Y.’la arkadaş oldu. Bir süre sonra ise Serdar A.’tan ayrılan Emine T., Nihat Y.'la aşk yaşamaya başladı. 

  Terk edilmeyi hazmedemeyen Serdar A., Emine T.’u “Geri dön yoksa çocuklarını öldürürüm” diyerek tehdit etmeye başladı. Çocuklarına bir şey olmasından korkan genç kadın durumu bir taraftan eski eşi Osman Çiftçi’ye diğer taraftan da beraber yaşadığı Nihat Y.’a anlattı. İki adam Emine T.’un eski sevgilisi Serdar A.’ı her yerde aramaya başladı. Serdar A.’a ilk ulaşan genç kadının eski eşi Osman Ç. oldu.

 Çiftçi, İhsan B.(23) ve Gökhan K.yla (26) birlikte Sedar A.ı darp ederek bindirdikleri araçla kaçırdı.

  Osman Ç. telefonla aradığı Nihat Y.a “Serdar elimizde” diyerek haber verdi. Nihat Y., Osman Ç.'ye kız arkadaşını rahatsız eden Serdar A.’ı Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'ne getirmesini istedi. Verilen adrese getirilen Serdar A., Nihat Y. ve Abdülhalim A. tarafından önce darp edildi. Kaçmaya çalışan şahıs Nihat Y. tarafından önce boynundan sonra şakağından vurularak öldürüldü. Cesedi boş bir araziye atan zanlılar kayıplara karıştı.

  Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, cinayet sonrası Mehmet Emin Y.’la Diyarbakır’ın Silvan ilçesine kaçan katil zanlısı Nihat Y.’ı yakalayarak Adana’ya getirdi. Olayla ilgili azmettirici Emine T.ve katil zanlısı Nihat Y.’la birlikte 7 kişi gözaltına alınırken Osman Çiftçi kayıplara karıştı. 

  Gözaltına alınan Emine T.'un, “Serdar tekrar benle birlikte olmak istiyordu. Aksi takdirde beni ve çocuklarımı öldürmekle tehdit ediyordu. Bende durumu boşandığım eşime ve şu an birlikte yaşadığım Nihat’a anlattım” dediği öğrenildi.

  Katil zanlısı Nihat Y.’ın ise; “Emine Serdar’ı bana önce ağabeyi olarak tanıttı. Daha sonra bende önceki sevgili olduğunu öğrendim. Hatta bunun yüzünden bebeğimizi kaybetti. Emine’yi tehdit ettiğini öğrendim. Boşandığı eşi Osman, Serdar’ı bulunca bana getirdi. Tartıştık ve kaçmaya çalışınca vurdum” diye ifade verdiği belirlendi. 

  Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Zanlılardan aralarında Nihat Y.'ın da olduğu 4 kişi tutuklanırken, Emine T. ev hapsi iki zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.