Markette evli çifte silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Markette evli çifte silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Mustafa Ş., markette karşılaştığı aralarında husumet olan evli çifti tabancayla vurdu. Olayda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kocaeli'nin Derince ilçesi Yenikent Mahallesi Körfez Caddesi üzerinde bulunan bir markette Mustafa Ş., aralarında husumet olan Belfun D. ve eşi Sevda D. ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Mustafa Ş. tabancasını çıkararak çifte kurşun yağdırdı. Olayı görenler durumu 112'ye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan çifti Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralanan Belfun D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mustafa Ş., ise olay yerinden yaklaşık 500 metre uzaklıkta polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri, market içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TARTIŞMANIN NEDENİ 2019 YILINDAKİ KAZAYMIŞ

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Mustafa Ş.nin, tabancayla Belfun D.’yi öldürüp eşi Sevda D.’yı yaraladığı olayın detayları ortaya çıktı. Mustafa Ş.’nin oğlu, Batuhan Ş.’nin (19) Belfun D. ile birlikte 25 Mayıs 2019 tarihinde Isparta-Antalya yolu üzerinde trafik kazası geçirdiği ve kazada Batuhan Ş.’nin yaşamını yitirdiği, D.’nın ise yaralandığı öğrenildi. İki aile arasında o tarihten itibaren husumet başladığı ve bugün ise markette yaşanan karşılaşmanın üzerine yeniden kavga ettikleri iddia edildi.

DHA

Etiketler Kocaeli Derince