Nişantaşı'nda pes dedirten hırsızlık !

Nişantaşı'nda pes dedirten hırsızlık !

Nişantaşı'ndaki Harbiye Polis Merkezi Amirliği'ne sadece bir kaç adım uzaklıkta yaşanan hırsızlık olayı duyanlara pes dedirtti.

İstanbul'un en işlek ve en ünlü semtlerinden Nişantaşı'nda güpe gündüz yaşanan bir hırsızlık olayı akıllara durgunluk veriyor.

Olay 23 Ağustos günü yaşandı. Nişantaşı Teşvikiye'deki Ihlamur Yolu'nda yer alan Göksü Apartmanı'na gündüz 14:00 sularında giren iki şahıs, ünlü modacı Tuğba Atasoy'un apartmanın ikinci katındaki tasarım atölyesini soydu.

Yaklaşık 20 dakika kadar işyerinde kalan iki hırsız, Atasoy'a ciddi maddi zarar verdi.

Tasarımcı, olayı ertesi gün ofise geldiğine fark etti ve hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler işyerinden parmak izi alarak soruşturma başlattı. Konunun savcılığa da yansıdığı öğrenildi.

Şehrin en merkezi yerinde güpe gündüz yaşanan bu hırsızlık olayının Nişantaşı'ndaki Harbiye Polis Merkezi Amirliği'ne sadece bir kaç adım uzaklıkta olması ise duyanlara pes dedirtti.

ssss111.jpg

Hırsızlığın yapıldığı cadde, gece gündüz her zaman araç ve yaya trafiğini yaşandığı bir yol. Bir çok sosyetik mağaza ve mekanın olduğu yol üzerinde yer alan Işık Lisesi ise hırsızlığın yaşandığı binanın hemen karşısında bulunuyor.

Atasoy kendisinin yapması gereken hukuki her şeyi yerine getirdiğini söylerken özellikle iş hayatını ciddi anlamda olumsuz etkileyen bu olayın polis ekiplerince en kısa sürede çözülmesini istiyor.