Sokak ortasında kan donduran cinayet

Güncelleme:

Son günlerde artan silahlı şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Adres bu sefer İzmir'di... Sokak ortasında bir kişi tartıştığı kişiye defalarca ateş ederek öldürdü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı

 İzmir’in Konak ilçesinde otoparkta işlenen korkunç cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şüphelinin defalarca ateş ederek öldürdüğü şahsın kardeşiyle aralarında ‘silahla kasten yaralama’ suçundan duruşma olduğu öğrenildi.

Olay, sabah saat 05.45 sıralarında 1471 Sokak'ta bulunan otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine getirilen S.A., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekiplerince otopark çevresinde yapılan incelemelerde, 7 adet boş kovan olduğu ve aracın sol arka kapasına mermi isabet ettiği belirlendi. Yapılan detaylı araştırmalarda olayın şüphelisinin S.A. olduğu tespit edildi.

Otoparkta işlenen korkunç cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; kalabalık grubun ayak üstü tartıştığı ve şüphelilerden S.A.’nın, S.A.’a defalarca ateş ettiği yer aldı.

Öte yandan cinayet şüphelisinin, hayatını kaybeden S.A.’ın kardeşi olan B.A. ile aralarında ‘silahla kasten yaralama’ suçundan sabah duruşması olduğu ve husumetin bundan kaynaklandığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısını yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İHA