TSK IŞİD'e bomba yağdırdı !

TSK IŞİD'e bomba yağdırdı !

Kilis'e düşen mermiler sonrası TSK IŞİD mevzilerini vurmaya devam ediyor.

Kilis sınır hattına  konuşlu Fırtına obüsleriyle, angajman kuralları gereği Halep'in Azez ilçesine  bağlı Havar Kilis, Harcele ve Delha köylerindeki IŞİD mevzileri ateş altına  alındı. Kilis Valisi Tapsız ve askeri yetkililer, Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi  kapsamında gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde inceledi
 
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları, Kilis'in  karşısındaki terör örgütü IŞİD mevzilerini vurdu. IŞİD ile mücadele kapsamında önlemlerini artıran TSK, örgütün,  Suriye'nin kuzeyinde önceden belirlenen hedeflerini ateş altına aldı.

Kilis sınır hattına konuşlu Fırtına obüsleriyle, angajman kuralları  gereği Halep'in Azez ilçesine bağlı Havar Kilis, Harcele ve Delha köylerindeki  IŞİD mevzilerine atış gerçekleştirildi. Türkiye-Suriye sınır hattında konuşlu 40  kilometre menzilli Obüs topçu bataryalarından Suriye'deki IŞİD hedeflerine sık  sık top atışı yapılıyor.
 
Bu arada Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve beraberindeki askeri  yetkililer, Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi kapsamında gerçekleştirilen  faaliyetleri yerinde inceledi. Sınırdaki son duruma ilişkin bilgi alan Tapsız,  daha sonra kaçakçılık ve yasa dışı geçişlerin önlenmesi amacıyla yapımı devam  eden beton duvar çalışmalarının bulunduğu alana geçti.

Tapsız, hudut karakollarında görev yapan askerlerle de sohbet etti.

Etiketler IŞİD kilis halep mevzi