CHP'li Ahmet Akın durmak bilmiyor !

CHP'li Ahmet Akın durmak bilmiyor !
Güncelleme:

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, karınca gibi aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN, karınca misali çalışmalarına durmak bilmeden devam ediyor. CHP’nin genç ve dinamik milletvekili bir haftadır aralıksız çalışıyor. Akın’ın çalışkanlığı ve bitmeyen enerjisi takdirle karşılanıyor. Cumartesi günü de çalışmalarına devam eden Akın’ın çalışma adresleri Bandırma ve Gönen oldu.

Akın ilk olarak, partililer ile birlikte Bandırma kapalı pazar yeri esnafını ve pazar yapan hemşehrilerini ziyaret etti. Enflasyonun yüksekliğinden, fiyatların pahalılığından şikayet eden yurttaşlarla konuşan Akın, “  AK Parti’nin sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirmeye çalıştığı Türkiye hikayesi inandırıcılığını yitirdi. Dolar aldı başını gitti, işsizlik çifthanelerde, cari açık rekor düzeyde; üzerine bir de yapılan ithalatlarla ekonomi çökmüş durumda. Mevsiminde ucuza yenecek sebze ve meyveler bile, olması gerekenden iki kat, üç kat pahalı. Yeniden üreten, ürettiğini hakça paylaşan bir Türkiye için esnafımızı, çiftçimizi, sanayicimizi, üreten tüm kesimleri yeniden kalkındıracağız.

CHP'li Ahmet Akın durmak bilmiyor !  - Resim : 1

Kendi Başbakan Yardımcıları bile AKP’nin ekonomiyi yönetemediğini söylüyor. Bu ekonomik göstergeler ve bu otoriter rejim, Türkiye’yi hak ettiği geleceğe taşıyamayacaktır. Artık hedef, 21’inci yüzyılda halkımızın refah, özgüven ve huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye olmalıdır. 24 Haziran’da milletimiz için geliyoruz” dedi. Akın, Bandırma kapalı pazar yeri ziyaretlerine öğleden sonra da devam ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Akın daha sonra, Gönen Çınarpınar mahallemizde hemşehrileriyle birlikte iftar yaparak, Ramazan ayının maneviyatını birlikte idrak ettiler.

Akın sonrasında, Gönen’de Tayfunspor'u ziyaret ederek hemşehrileriyle sohbet etti. Daha sonra kahvelerde oturan hemşehrilerine hayırlı ramazanlar diledi.

Gönen’de iftar sonrası hemşehrileriyle bir araya gelen Akın, yurttaşlarla çay içti, sohbet etti.