Gaznet’e Yeni Genel Müdür

Gaznet’e Yeni Genel Müdür

Konya’da şehir içi doğal gaz dağıtımını yapan GAZNET A.Ş.’ye yeni genel müdür atanırken, bu yıl yapılacak yatırımlar ve abonelik kampanyası tanıtıldı.

- Konya’da şehir içi doğal gaz dağıtımını yapan GAZNET A.Ş.’ye yeni genel müdür atanırken, bu yıl yapılacak yatırımlar ve abonelik kampanyası da tanıtıldı.

Energaz Gaz Elektrik Su Dağıtım A.Ş. Orta Anadolu Bölge Müdürü Ali İhsan Sılkım, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, yatırım programıyla eş zamanlı gerçekleşen abonelik kampanyaları hakkında bilgi verdi. 2004 yılından bu yana Konya’da doğal gaz dağıtımını yapan GAZNET’in sağladığı konfor ve ekonomi sayesinde önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmayı amaçladığını söyleyen Sılkım, 06 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak ‘Yazı Erken Getiren Kampanya’ da kredi kartlarına abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit imkanı sunulacağını kaydetti.

Sılkım, bu yıl TOKİ Gödene Konutları, Kozağaç civarı, Olimpiyat Parkı civarındaki Çatalhöyük Mahallesi'nin imara uygun yerlerine ve Kaşınhanı Mahallesi'nde Konya Şeker Et Süt Entegre Tesisine doğal gaz verileceğini aktardı. Hat döşeme çalışmalarının sürdüğünü bildiren Sılkım, yeni yatırımlarla Konya’da 300 bin aboneye hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti.

Bünyesinde bulundukları Energaz Gaz Elektrik Su Dağıtım A.Ş.'nin Konya, Ereğli, Karaman, Aksaray, Niğde ve Nevşehir illerinde doğal gaz dağıtımı yaptığını ve bu bölgeye Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü adını vererek kendisinin bu göreve atandığını dile getiren Sılkım, GAZNET Genel Müdürlüğü görevine de Arif Kösen’in getirildiğini açıkladı.

Toplantıda söz alan GAZNET’in yeni genel müdürü Arif Kösen, Konya’ya hizmet için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Daha önce Karatay Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğünde yöneticilik görevlerinde bulunduğunu belirten Kösen, “Sektörün önemli şirketlerinden GAZNET’te görev almaktan mutluluk duyuyorum. Yaklaşık 15 yıllık kamu hizmet tecrübemizi Konyalı hemşehrilerimiz için farklı bir sektörde sürdüreceğiz. Konya için çalışacağız. GAZNET olarak bütün paydaşların görüşlerine önem veriyoruz. Konya’ya hizmet verirken bütün paydaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Sizlerin görüşlerini önemsiyoruz” dedi.