GİRESUN DSP’DE BASIN TOPLANTISI

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlDSP Giresun İl Başkanı Ali Okusal ve milletvekili adayları bugün parti il binasında basın toplantısı düzenledi.
DSP Giresun İl Başkanı Ali Okusal ve milletvekili adayları bugün parti il binasında basın toplantısı düzenledi.
İl Başkanı Ali Okusal yaptığı konuşmada, "Seçim bildirgemizin özeti çokça üreten, insanca ve hakça bölüşen düzen anlayışıyla yola çıkmıştır. Biz diyoruz ki, devlet vatandaşına sadaka veren devlet değil, vatandaşına iş veren devlet olmalıdır.Vatandaş onurlu başı dik, karnı tok, sırtı pek olmalıdır diyorum. 9 yıllık AK Parti iktidarında Giresun'dan 100 binden fazla insanımız göç etmiş ve Giresun’un milletvekili sayısı 5’den 4’e düşmüştür. Demek ki aradan bir 9 yıl daha geçse Giresun’dan 100 bin kişi daha göç edecek, milletvekili sayısı 4’den 3’e düşecek demektir. Bu Giresun’un geleceği ve Türkiye için kaygı vericidir” dedi.
DSP Giresun Milletvekili Adayı Mehmet Turan ise “DSP olarak biz diyoruz ki işsiz olan her aileden bir kişiye iş vereceğiz. Çalışacak, alın teri dökecek ve emeğinin karşılığını alacak. Biz bunu vaat ediyoruz. Fiskobirlik’i yeniden yapılandıracağız. Genel başkanımız bizzat bana söz verdi Fiskobirlik yeniden yapılandırılacak, fındık hükümet tarafından desteklenecek. 320 bin öğretmen açığı var. Bu öğretmenler KPSS ile kazanmış olmalarına rağmen atamaları yapılmıyor ama 40 bin dışarıdan ithal öğretmen getirecekler. Bunun niçin getirildiğini Giresun halkı bilsin, Giresun seçmeni bilsin, ben buradan haykırıyorum Türkiye böyle yönetilemez” diye konuştu.,
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol