Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıdan kahkaha attıran yanıt

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıdan kahkaha attıran yanıt
Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon yarışmasında kendisine yöneltilen “Satıcıların belirli günlerde mallarını sattıkları geçici yere ne ad verilir?” sorusuna “Perşembe” yanıtını verince yarışmadan elendi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında Damla Aktan isimli yarışmacı kendisine yöneltilen "Satıcıların belirli günlerde mallarını sattıkları geçici yere ne ad verilir?" sorusuna "Perşembe" yanıtını verdi. İkinci soruda elenen kadın yarışmacının verdiği cevap hem ekran başındakilere hem de stüdyodakilere saç baş yoldurdu.

Kendini tanıttığı kısımda uzun uzun aldığı eğitimlerden bahseden yarışmacıya "Satıcıların belirli günlerde mallarını sattıkları geçici yere ne ad verilir?" sorusu yöneltildi. Yarışmacı bir süre bekledikten sonra "Perşembe pazarı diye bir şey var. Perşembe olduğunu düşünüyorum" dedikten sonra "Perşembe" yanıtını verdi. Verdiği bu yanıtla hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratan yarışmacı, verdiği cevabın yanlış olmasına da bir hayli şaşırdı.

Aşırı heyecanlı olması nedeniyle yanlış cevap verdiğini belirten kadın yarışmacı, "Joker hakkımı kullanmayı düşündüm ancak eşimin dalga geçeceğini düşündüğüm için vazgeçtim" dedi.