Korkunç bisiklet kazası!

Korkunç bisiklet kazası!

Kastamonu'da 13 yaşındaki Mutlu Kuzucu, bisikletten düşüp başını taşa çarpınca öldü.

Ağlı Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) 6'ncı sınıf öğrencisi ındaki Mutlu Kuzucu, dün akşam saatlerinde Ketenciler Mahallesi'nde bisikletiyle gezmeye çıktı. Kuzucu, bisikletinin frenlerinin tutmaması üzerine hızla düşence başını taşa çarptı. Ağır yaralanan Mutlu Kuzucu, babası Yücel Mutlu tarafından Ağlı Sağlık Merkezi'ne, buradan ambulansla Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Mutlu kuzucu kurtarılamadı.

Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin önünde oğlunun ölüm haberini alan baba Yücel Kuzucu göz yaşlarını tutamazken, uzun süre fenalık geçirdi.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Ağlı YİBO 6'ncı sınıf öğrencisi Mutlu Kuzucu'nun, sınıfın en çalışkan öğrencilerinden biri olduğu belirtildi. Tüm dersleri ‘pekiyi' olan Mutlu Kuzucu'nun, hafta sonu dağıtılacak olan karnesini göremediği belirtildi. 9 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelen Mutlu Kuzucu'nun bugünkü doğum gününde toprağa verilmesi, ailesiyle birlikte öğretmen ve öğrencilerini de yasa boğdu.

Milliyet