AK Partili Mehmet Metiner canlı yayında ''Ekrem İmamoğlu'' yasağını unuttu

Güncelleme:

Eski AK Partili milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, katıldığı canlı yayında "Ekrem İmamoğlu ismi yasaklandı" iddialarını doğrulayan bir ana imzasını attı.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta Ankara kulislerinden sızan bir iddiada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hükümete yakın medyada "Ekrem İmamoğlu" isminin kullanılmaması kararı verildiği iddia edilmişti.

Talimatın Erdoğan'dan gelip gelmediği netlik kazanmazken o gün bugündür özellikle AK Parti Hükümeti'ne yakın medya 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan ancak yapılan itirazlar sonrasında mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran'da Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak Ekrem İmamoğlu ile ilgili haberlerde sadece "CHP adayı" tanımını kullanıyor.

Ancak bu "yasak" AK Partili eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner'i canlı yayında zor bir durumda bıraktı.

Beyaz TV ekranlarında Yedinci Gün adlı programa canlı yayın konuğu olan Mehmet Metiner, yaptığı açıklama sırasında "yanlışlıkla" Ekrem İmamoğlu dedi ve hemen sözlerini "CHP adayı" olarak düzeltti.

Seçiniz...