Beşiktaş Belediyesi uzaktan eğitim portalı kurdu

Beşiktaş Belediyesi uzaktan eğitim portalı kurdu
Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi Beltaş A.Ş tarafından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın eğitime verdiği destek doğrultusunda Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portalını hayata geçirdi.

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portalı sayesinde gereksinim duyduğunuz tüm eğitimler artık bir tık yakınınızda.

 ‘’BU AKADEMİDE YOK YOK’’

 İşe gireceksiniz ama bilgisayar programlarını mı bilmiyorsunuz? Kolayı var! İngilizceniz mi zayıf?  Korkmayın ister sıfırdan başlayın, ister eksiklerinizi giderin.

Hukuki bir durumunuz var, avukatınız mı yok! Kolayı var. Hukukçu olmayanlar için hukuk eğitimleri tam size göre…

Kiracı ya da ev sahibi olarak haklarınız neler mi? Haydi girin hemen Beltaş Akademi’ye öğrenin.

 Çocuklarınızı yetiştirirken uzmanların görüşlerine mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Ne bekliyorsunuz, hemen öğrenin!

 “ADETA BİR FAKÜLTE GİBİ”

 Beşiktaş Belediyesi’nin destekleriyle, Beltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Beltaş Akademi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki eğitim ihtiyaçlarına cevap vermek için hayata geçirildi. En son bilişim teknolojilerinin sunduğu imkânlardan faydalanarak hayata geçirilen Beltaş Akademi’de her Beşiktaşlıya göre bir eğitim mutlaka var. www. beltasakademi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Toplumun her kesimine uygun eğitimleriyle Beltaş Akademi adeta bir fakülte.

Gençlere, yaygın bilgisayar uygulamalarını daha iyi kullanabilmek isteyenlere, anne-babalara, mesleki yetkinliklerini zenginleştirmek isteyenlere, iş arayanlara, ev hanımlarına, esnafa, kiracılara, ev sahiplerine, kısacası kendini geliştirmek isteyen herkese göre tasarlanmış onlarca eğitim veren bu portal, Beşiktaş Belediyesi’nin yenilikçi anlayışı ile internet çağında ihtiyaç duyulan eğitimleri, mekâna ve zamana bağlı kalmadan vatandaşlarımızla buluşturmayı, teknolojinin sunduğu imkânlardan faydalanarak Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Beltaş Akademi Yayında!

Beltaş Akademi’de her Beşiktaşlıya göre bir eğitim var…

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portali; gençlere, anne babalara, mesleki yetkinliklerini zenginleştirmek isteyenlere, iş arayanlara, ev hanımlarına, esnafa, kiracılara, ev sahiplerine, kısacası kendini geliştirmek isteyen herkese göre tasarlanmış onlarca online eğitimden oluşmaktadır.

Beltaş Akademi, Beşiktaş Belediyesi’nin yenilikçi anlayışı ile internet çağında ihtiyaç duyulan eğitimleri, mekâna ve zamana bağlı kalmadan vatandaşlarımızla buluşturmayı, teknolojinin sunduğu imkânlardan faydalanarak Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Uzaktan Eğitim; zamandan ve mekândan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin mevcut bilgisayar teknolojilerini kullanarak; canlı, görüntülü ve sesli olarak işlenen derslere katılabildiği, istediği zaman bu dersleri tekrar izleyebileceği, günümüz şartlarına uygun olarak bilgisayar ortamında gerçekleşen yenilikçi bir eğitim sistemidir.

Kayıt ve Bilgi:  www.beltasakademi.com

Beltaş Akademi’de yer alan online eğitimlerden faydalanabilmek için Beşiktaş ilçesinde ikamet etmek gerekmektedir. Beşiktaş’ta yaşayan tüm kentlilerimiz, www.beltasakademi.com adresinden dilediği eğitime katılabilir.