CHP'li Ahmet Akın bayramda gönülleri fethetti

CHP'li Ahmet Akın bayramda gönülleri fethetti
Güncelleme:

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Kurban Bayramını dur durak demeden Balıkesir ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle geçirdi.

Bayram öncesinde İvrindi Çatalan Mahallesinde Soma maden kazasında şehit düşen maden işçilerinin yakınlarını ve şehitliği ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Akın, 11 şehidin üzerinde dalgalanan Türk Bayraklarının solmuş, yırtılmış, yıpranmış olduğunu gördü. 4 yıl önce Şehitlerin toprağa verildiği günden bu yana yetkililerce değiştirilmediği anlaşılan Türk Bayraklarını kendi elleriyle değiştiren CHP'li Akın, "Şanlı bayrağımızın şehitlerimizin üzerinde dalgalanması bizler için ne kadar önemli ise Türk Bayrağımız da her daim yepyeni olmalıdır. Burası Balıkesir, Kuvâ-yi Milliye'nin başkenti! Balıkesir'in bütün ilçeleri bütün mahalleleri Kuvâ-yi Milliye'ye öncülük etmiştir. Bunun gereği olarak Türk Bayrağımız her zaman en güzel şekliyle, en itibarlı şekliyle, en görkemli şekliyle her zaman her daim dalgalanacak" diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Akın arife günü Bandırma Şehitliği ziyaretinde bulundu. Akın, şehit yakınlarına bir kez daha baş sağlığı diledi ve burada yaptığı açıklamada "Aziz Şehitlerimizi, Kurban Bayramı öncesinde ziyaret ettik. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Şehitlerimizi rahmetle, saygıyla, minnetle anıyoruz.Tüm şehit ailelerimizin yakınlarının mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Kurban Bayramında ziyaretlerini sürdüren Ahmet Akın, birinci günü Balıkesir Valiliğinde protokol ve vatandaşlarla, CHP İl Başkanlığında partililerle bayramlaştı. CHP'li Ahmet Akın, Balıkesir Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Akın, ellerini öptüğü yaşlılarla sıcak ve keyifli bir sohbetler etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını da iletti.

CHP'li Akın, Edremit, Havran, Erdek, İvrindi, Balya, Manyas, Gömeç, Bandırma, Susurluk, Gönen'de mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Akın, bayram boyunca Balıkesirlilerin sevinç ve üzüntülerini de paylaştı. Vatandaşların mutlu günleri düğün ve nişanlarına katılan Akın, yaşamını yitirenlerin cenazelerine katılarak yakınlarının acılarına ortak oldu.

Ahmet Akın, Gönen ziyaretlerinde de çocukların ve gençlerin gönlünü kazandı. Kendisiyle bayramlaşırken, “Bizim köyümüzde oyun parkı yok senden oyun parkı istiyoruz” diyerek istekte bulunan bir çocuğa söz veren Akın, "Allah’ın izniyle tüm Balıkesir’deki biz geldiğimizde çocuklarımız mutlu olacak, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın en güzel koşullarda yaşaması için her şeyi yapacağız. 'Nasılsa oy alıyoruz' diyerek verilen sözlerin yerine getirilmemesi kabul edilemez. Burada AKP önemli bir oy alıyor, iyi güzel. Ama burada önemli bir sorun var. Söz verdiler, gençlere spor kompleksi yapılacak dediler, burada bir spor kompleksi yapamayan yönetimle karşı karşıyayız. Ben buradan uyarıyorum. Ya adam gibi bu işi becerin, ya da bu işi bize bırakın çekin gidin. Gençlere verdiğiniz sözleri yerine getirin" dedi.

CHP'li Akın, Balıkesir ve ilçelerinde bayram sonrasında da ziyaretlerini sürdürerek çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.