Engelli Basketbolcular Ordu’dan lider döndüler

Engelli Basketbolcular Ordu’dan lider döndüler

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı, deplasmanda karşı karşıya geldiği Altınordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı 67-52 yendi.

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Altınordu deplasmanından galibiyetle döndü. Ordu’da düzenlenen müsabakayı sonuna kadar önde götüren Bağcılarlı basketçiler rakiplerini 67-52 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı ile Altınordu Tekerlekli Sandalye Takımı Tekerlekli Sandalye Basketbol 1’inci Ligi’nin 17. karşılaşmasında geçtiğimiz hafta Ordu Durugöl Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli başlayan maçın ilerleyen dakikalarında Bağcılarlı basketçiler buldukları 3’lüklerle arayı açmaya başladı. Maçın ilk yarısı 37-24 Bağcılarlı engelli basketçilerin üstünlüğüyle tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı oyuncuları özellikle Hüseyin, Şuayip, Ali, İlhan ve Semih’in attığı basketlerle araya açtı. Maç 67-52 Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı’nın üstünlüğüyle tamamlandı.

Bağcılarlı basketçiler böylece 17 müsabakanın 16’sını kazanarak büyük bir başarıya imza atarken Ordu deplasmanından da 33 puanla lider dönmeyi başardı.

”ENGELLERİ BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞIYORLAR”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, disiplinli çalışan ve sıkı antrenman yapan engelli basketçilerin 17 maçın 16’sını alarak emin adımlarla yoluna devam ettiklerini belirtti. Engelli basketçilerin gençlere güzel örnek olduklarını da kaydeden Çağırıcı, “Ordu deplasmanından da lider döndüler. Allah emeklerinin karşılığını veriyor. Basketçilerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.