Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler
Güncelleme:

Gazeteci Fatih Altaylı, Diyanet İşleri Başkanlığı dışında, 26 Ağustos’ta Atatürk’ün adını anmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu "işgalci" diyerek eleştirdi.

Gazeteci Fatih Altaylı şunları kaydetti:

"Atatürk’ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı her zaman yaptığı gibi, bir kez daha Büyük Taarruz’u anarken o taarruzun Büyük Komutanı, bu ülkenin ve içinde bulundukları kurumun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadı.

Büyük bir çoğunluk haklı bir tepki gösterdi ve eli kılıçlı Diyanet İşleri Başkanı zevahiri kurtarmak için yayınladığı mesajda Atatürk’ün adını da zikretti. Ama Allah var, geçen sene de hemen hemen aynı mesajı yayınlamış ve orada da Atatürk’ü anmıştı.

Peki Diyanet İşleri Başkanlığı dışında, 26 Ağustos’ta Atatürk’ün adını anmayan kim var dersiniz.

Söyleyeyim.

Kemal Kılıçdaroğlu.

Atatürk’ün kurduğu partinin genel başkanı, Atatürk’ün koltuğunun işgalcisi Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos’ta bırakın Atatürk’ü, Büyük Taarruz’u bile anmaya gerek görmemiş.

Tweet atmayı siyaset yapmak zanneden zat-ı muhterem, 26 Ağustos’da tek bir tweet atarak bile ne Atatürk’ü hatırlamış, ne de Büyük Taarruz’u.

Erdoğan’a “sevgili Erdoğan” diye başlayan bir şeyler söylemiş, uzman erbaşların haklarını savunan bir şeyler karalamış ama ne Büyük Taarruz’u, ne Atatürk’ü, ne de Malazgirt Zaferi’ni anmış.

Yani anlayacağınız ha Kemal kılıçdaroğlu, ha Diyanet İşleri Başkanlığı.

Yok aslında birbirlerinden farkları."