Kılıçdaroğlu'nda yeni belgeler var bombası

Kılıçdaroğlu'nda yeni belgeler var bombası
Güncelleme:

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun elindeki tüm belgeleri açıklamadığını, elinde yeni belgelerin olduğunu öne sürdü.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarıyla ilgili olarak 'daha fazla belge' bulunduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bazı yakınlarının Man adasındaki bir şirkete 15 milyon dolar gönderdiğini öne sürüp belgeler gösterdi. Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel bir açıklama yaparak evrakların savcılığa verilmesi çağrısında bulundu. Tartışma sürerken Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinden Kılıçdaroğlu'nun elinde başka belgeler olduğunu belirtti.

İşte Öztürk'ün yazısından o bölüm:

"Kılıçdaroğlu'nun dün açıkladığı belgeler bölüm bölüm geldi. İlk belgeler geldiğinde, Kılıçdaroğlu bunları yetersiz buldu. Üstelik sahte belgelerle Kılıçdaroğlu'na tuzak kurulmuş da olabilirdi. Titiz bir müfettişin yapması gerekeni yaptı, paranın gönderildiği bankalardan da teyitler alındı, hatta belgelere bile ulaşıldı. Bunun için bazı partililerin yurtdışına gönderildiğini de belirtelim. Ulaşılan belgelerin sıkı bir biçimde korunması gerekiyordu. Çoğaltıldı ve üç ayrı “güvenilir” kişiye teslim edildi. CHP Genel Başkanı, belgeleri sağlama aldıktan sonra konuyu gündeme taşıdı. İp ucu verdi vermesine ama belgeleri düne kadar ortaya çıkarmamıştı. Hemen belirtelim, bu belgeler CHP tarafından basına da belli bir süre verilmeyecek, her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifası istenecek. Kılıçdaroğlu, elindeki belgelerin tamamını açıklamadı. Yani bunların devamı da gelebilir" diye yazan Öztürk, CHP'nin talep edilmedikçe belgeleri savcılığa göndermeyeceğini söyledi."

Sözcü