Nagehan Alçı'dan yerel seçimlerde Abdullah Gül iddiası

Nagehan Alçı'dan yerel seçimlerde Abdullah Gül iddiası
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki isimler yerel seçimlerde de gündemde kalmaya devam ediyor. Habertürk yazarı Nagehan Alçı sürpriz bir ismin Abdullah Gül'ün referansıyla CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kapısını çaldığını iddia etti.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı Mart 2019 yerel seçimleri için siyasi partilerin muhtemel İstanbul adaylarını köşesine taşıdı.

AK Parti'nin İstanbul adayı için TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı, CHP'nin adayı için ise Muharrem İnce'yi işaret eden Alçı ayrıca kulislere bomba gibi düşen bir Abdullah Gül iddiasını gündeme taşıdı.

Alçı'nın iddiasına göre AK Parti'nin kurucularından olan ve 24 Haziran seçimlerinde CHP'den TBMM'ye giren Milletvekili Abdüllati Şener, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün referansı ile CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Bundan yaklaşık 10 gn önce gerçekleşen ziyareti köşesine taşıyan Alçı şu ifadeleri kullandı:

Kemal Bey’in, Şener’i dinlemekle yetindiği, herhangi bir şey söylemediği bilgisini aldım. Zaten Kılıçdaroğlu’nun kapısı açık oluyor, dinliyor ama fazla yorum yapmıyor.

Peki Şener’i aday yapar mı? Buna dair bir işaret henüz yok. Hiçbir kaynaktan bu yönde bir bilgi almadım. Ancak parti buna sıcak bakmıyor, tabanda da karşılığı yok. Kişisel tahminimi soracak olursanız: Zannetmiyorum.

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için...