Skandal sözler: ''CHP'liler Erdoğan gibi liderleri olsa Atatürk’ün heykellerini yıkarlardı''

Skandal sözler: ''CHP'liler Erdoğan gibi liderleri olsa Atatürk’ün heykellerini yıkarlardı''
Güncelleme:

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Yasin Özlü, CHP'lileri eleştirmek isterken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı. Özlü, ‘CHP’lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir liderleri olsaydı Atatürk’ün heykellerini yıkacaklarını’ söyledi.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Toplantısı’ büyük bir skandala sahne oldu.

Kocaeli Barış Gazetesi’nden Merve Dişli’nin haberine göre toplantının sonunda konuşan AK Partili Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “İyi ki AK Partiliyiz. CHP’li de olabilirdik Allah korusun. Bu CHP’liler var ya (arkasındaki Erdoğan fotoğrafını göstererek) böyle bir liderleri olsa Atatürk’ün heykellerini yıkar, onun heykellerini koyarlardı.” ifadelerini kullandı.

CHP İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİ

Özlü’nün skandal sözlerine tepkiler de gecikmedi. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, yaptığı açıklamada “Pişman oldukça pusulası değişenler bu ülkenin tek ve gerçek lideriyle olan fikir bağımızı anlayamazlar!” dedi.

ERDOĞAN "SENİN NİYE BIYIĞIN YOK" DEMİŞTİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında Kocaeli il ve ilçe başkan adaylarının tanıtımı sırasında Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Yasin Özlü’ye, “Niye senin bıyığın yok?” diye seslenmişti.