Samsun'da korkutan deprem, çok sayıda ilde hissedildi

Güncelleme:

Karadeniz sabaha karşı meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Merkez üssü Samsun'un Atakum ilçesi olan bir deprem pek çok ilimizde de hissedildi.

Samsun'da deprem meydana geldi. Gece saat 03.10’da meydana gelen depremin merkez üssünün Atakum ilçesi olduğu belirlendi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Karadeniz’de Samsun körfezi 18.27 km derinlikte 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Atakum ilçesi ve Samsun merkezde hissedilen depremde kısa süreli panik yaşandı. Bazı kişiler yaşadığı panikle sokağa çıkarak bir süre bekledi.

Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Karadeniz sabaha karşı meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Merkez üssü Samsun'un Atakum ilçesi olan bir deprem pek çok ilimizde de hissedildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Tavlı, "Şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmedi. AFAD, itfaiye, emniyet, jandarma ve diğer kurumlar sahada araştırmalarını sürdürüyorlar." dedi.

AFAD'DAN SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Türkiye'deki son depremleri listelediği siteye de aşağından ulaşabilirsiniz.

AFAD son depremler listesi için tıklayınız...

KANDİLLİ DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi için tıklayınız...