Site otoparkında uyuşturucu baskını !

Site otoparkında uyuşturucu baskını !
Güncelleme:

İstanbul'da bir sitenin otoparkında uyuşturucu satışı yapan bir çeteye düzenlenen operasyonda 360 gram uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul'da bir sitenin otoparkında uyuşturucu satışı yapan bir çeteye düzenlenen operasyonda 360 gram uyuşturucu ele geçirildi. 3 uyuşturucu satıcısının gözaltına alındığı operasyon kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul  Gaziosmanpaşa'da bir sitenin otoparkında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırmalarda, uyuşturucuyu sitede ikamet eden bazı site sakinlerinin sattığını tespit etti.

Tespit sonrasında, dikkat çekmeden otoparkta pusu kuran ekipler, saatlerce otoparkta bekledikten sonra, dün sabah uyuşturucu almak için otoparka gelen bir araçtaki şahısların otoparka girmesiyle harekete geçti. Pusuda yatan ekipler, uyuşturucuyu satmak için evinden otoparka gelerek araç içerisindeki şahıslarla dialog kuran satıcının uyuşturucuyu alıcılara vereceği sırada operasyon düzenledi.