Somada Trafik Kazası: 3 Yaralı

Somada Trafik Kazası: 3 Yaralı

Manisa’nın Soma ilçesinde kamyonların şehir merkezinden alınması için açılan yeni yolda bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Kazada yaralananlar olay yerine gelen sağlık görevlilerince Soma Devlet H

- Manisa’nın Soma ilçesinde kamyonların şehir merkezinden alınması için açılan yeni yolda bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Kazada yaralananlar olay yerine gelen sağlık görevlilerince Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre kaza Halk Ekmek Fabrikası önünde meydana geldi. Zeki Uzun (40) yönetimindeki, 45 VZ 617 plakalı otomobil, Celal Arslan (38) denetimindeki 45 VV 705 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazanın sürücülerden Zeki Uzun'un halk ekmek fabrikası önünde ikiye yolu ayrılan yola gelince biranda ne yapacağını şaşırması sonucu karşıdan gelen kamyonu farketmeyip, çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Çarpışmasının şiddeti ile hurda yığınına dönüşen araç içersinde bulunan şoför Zeki Uzun (40), Şadiye Uzun (36) ve Hamide Uzun (14) yaralanarak, kaza yerine gelen 112 acil servis ambulanslarıyla Soma Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.