Zorlu Holding, İtü'lü Hyperloop Ekibini Abd'de Yalnız Bırakmadı

Zorlu Holding, İtü'lü Hyperloop Ekibini Abd'de Yalnız Bırakmadı

İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek...

İSTANBUL (AA) - Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek verdi.

Zorlu Holding açıklamasına göre, "Hayallerine Hayat Ver" marka sloganı ile yeni bir adım atarak bunu bir iletişim kampanyasıyla duyuran Zorlu Holding, sosyal sorumluluk çalışmalarını da bu doğrultuda şekillendiriyor. Zorlu Holding, bu çerçevede destek verme kararı aldığı İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'ni ABD'nin Teksas eyaletinde gerçekleşen "SpaceX Design Weekend" etkinliğinde de yalnız bırakmadı.

Bilim dünyası tarafından "5. ulaşım şekli" olarak ifade edilen Hyperloop projesi kapsamında yapılan "Tüp İçerisinde Giden Yüksek Hızlı Kara Aracı Yarışması"nda (SpaceX Hyperloop Pod Competition) bin 200 ekip arasından elemeleri geçerek son 124'e kalan “Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alan Zorlu Holding, Türkiye'yi temsil eden tek ekip olarak hazırladıkları tasarım konseptini jüri üyelerine sergileyen İTÜ'nün başarılı ekibine destek verdi.


-"Hayallerini hayata geçirmeleri için gençleri destekliyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Yüngül, şunları kaydetti:

"Dünyanın en önemli projelerinden birinde ülkemizi temsil eden İTÜ'lü gençler herkesi gururlandırdı. Ülkemizin insanına her zaman güvendik, başarılı gençlerimizin her zaman yanında olduk. Biz, kurulduğumuz günden bu yana, hayaller kurarak, kendimize güvenerek ve çalışarak o hayalleri hayata geçiren bir grubuz. Bu başarılı gençlerimizin gittiği yol bize kendi hikayemizi hatırlatıyor. Onların büyük bir hayali var, biz de Zorlu Holding olarak onların bu hayallerini hayata geçirmeleri için bu gençleri destekliyoruz.

ABD'deki yarışmada en iyi şekilde temsil edilebilmeleri için gençlerimizin yanlarında olduk. Ayrıca kendilerine manevi olarak destek olmak amacıyla yarışma için düzenlenen etkinlik boyunca ABD'de onlarla birlikteydik. Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Bu süreçte kendilerini desteklemekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hayallerine hayat vermiş bu gençlerimize desteğimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz. İlerleyen dönemde ihtiyaç duyacakları know-how, network gibi farklı konularda da yanlarında olmak istiyoruz."