''En az 10 kez...''

''En az 10 kez...''
Güncelleme:

Lukas Podolski, ünlü pop yıldızı Rihanna ile çektirdiği fotoğrafı anlattı.

Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra Rihanna'yla beraber yer aldığı fotoğraf ile gündeme oturmuştu. Alman yıldız "o anları" anlattı.
 
Podolski, Rihanna ile çekilen fotoğraflarıyla ilgili olarak "O fotoğraf final sonrası gerçekleştirilen partiden çekilmişti. Rihanna geldi ve merhaba dedi biz de bir süre sohbet ettik. Güzel bir anıydı. Rihanna çok ünlü, iyi bir şarkıcı ve havalı birisi. O fotoğrafa sonrasında 10 belki de 20 kez baktım çünkü o anlar gerçekten de harikaydı." ifadelerini kullandı.

Podolski, müzik zevki ile ilgili soruları ise "Hip Hop ve R&B dinlerim. Ayrıca Polonya şarkıları ve Köln'deki karnavallardan müzikler dinlerim." şeklinde cevaplandırdı.
 
"Straßenkicker" adında giyim üzerine bir markası olan futbolcu,  sosyal yardım projelerinde yer almaktan da büyük bir keyif aldığını belirterek "Giyim mağazam benim için futbol dışında bir hobi. Ayrıca çocuklara da yardımcı olduğum alanlar var... Köln'de "Rheinflanke" ve "Arche" gibi çocukları destekleyen bir vakfım var. Ama ayrıca Polonya'da da bir çocuk evi var. Genelde sosyal konuda problem yaşayan çocuklarla ilgileniyoruz. Onları destekliyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Bu beni gerçekten de iyi hissettiriyor." dedi.

Goal Türkiye