Anne-oğulun bu fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı

Anne-oğulun bu fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı
Güncelleme:

Avustralya'da fitness eğitmenliği yapan fenomen Sophie Guidolin, oğlunun yanında tanga bikini giydiği gerekçesiyle tepkilerin hedefi oldu.

Avustralya'nın Queensland eyaletinin güneydoğusunda yaşayan 4 çocuk annesi fitness eğitmeni  Sophie Guidolin, oğluyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak fotoğraftaki bir detay tartışmalara neden oldu. 

Sophie Guidolin, 15 yaşına basan oğlu için bir doğum günü partisi organize etti. Guidolin, oğlunun doğum gününün yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle plajdan çıktı ve tanga bikinisiyle doğum günü pozu verdi. Bu pozu da sosyal medya hesabından paylaştı. Fakat kısa bir süre sonra fotoğrafına diğer velilerden çok sayıda tepki geldi.

"AHLAKA AYKIRI BİR DURUM"
Veliler, 32 yaşındaki kadının, oğlunun doğum gününde böyle bir tercih yapmasını ve bu şekilde fotoğraf çektirmesini eleştirdi. Genç kadına kısa sürede adeta eleştiri yağdı. Sophie ise hakkındaki eleştirilere şöyle yanıt verdi: "Çocuklarımın önünde bikini giymemin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Benimle ilgili bir sorununuz varsa, başka şekillerde iletmelisiniz".

Anne-oğulun bu fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı - Resim : 1