Maraz Ali'ye hapis şoku!

Maraz Ali'ye hapis şoku!

Rol aldığı dizideki imaj danışmanını tartaklayan Mehmet Akif Alakurt davalık oldu.

2001 Best Model Of The World birincisi Mehmet Akif Alakurt hakkında, Atv'de yayınlanan "Sıla" dizisi setinde kostüm şefi ve imaj danışmanı olarak görev yapan Özlem Çakır'ı darp ve tehdit ettiği iddiasıyla dava açıldı. Alakurt'un 4 aydan 1 yıla kadar hapsi istendi. Alakurt'un attığı tokat nedeniyle kulağında hasar meydana geldiğini, hem maddi hem de manevi yıkıma uğradığını belirten Çakır, Alakurt hakkında 40 bin TL'lik tazminat davası da açtı.

"Sıla" dizisinin "Boran Ağa"sı, "Adanalı" dizisinin "Maraz Ali"si, 2001 Best Model Of The World birincisi Mehmet Akif Alakurt'un başı, "Sıla" dizisi setinde kostüm şefi ve imaj danışmanı Özlem Çakır'a saldırdığı gerekçesiyle dertte.

1 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Çakır yaklaşık bir yıl önce, kendisine tokat attığı ve saldırdığı iddiasıyla Mehmet Akif Alakurt hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Çakır, vücudundaki darp izlerini gösteren raporu da soruşturma dosyasına koydu. Soruşturma sonucunda, Alakurt hakkında "darp" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

40 BİN LİRA TAZMİNAT TALEP ETTİ
Ceza davasıyla tatmin olmayan Özlem Çakır, Mehmet Akif Alakurt hakkında ayrıca 40 bin tazminat davası açtı. Çakır dava dilekçesinde, "Silah tetiğine dokunur gibi yaparak ?Seni mahfederim' diyerek beni tehdit etti. Bana tokat attı. Dişlerimin yan bölgelerinde ödem oluştu, kulağım hasar gördü. Uzun süre kulağım duymadı. Hala problem yaşıyorum " dedi.

SULH CEZA MAHKEMESİ'NDE YARGILANACAK
Tazminat davasına Mehmet Akif Alakurt'un cevap dilekçesi beklenirken, ceza davası için Alakurt önümüzdeki günlerde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.