Okan Kurt, Seda Sayan'ı affetti

Güncelleme:

Demet Akalın ve Okan Kurt'un konuk olduğu Seda Sayan'ın programında, Akalın'ın eski sevgilisi ile olan klibi yayıınlanınca soğuk rüzgarlar esmişti. Okan Kurt, ''annem'' dediği Seda Sayan'ı affetti.

Seda Sayan, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'u programına konuk etmişti. Demet'in biyografisinin yer aldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay'a yer verilince ünlü şarkıcı çok bozulmuştu. Seda ile Demet'in arası açılınca olay Okan Kurt müdahil oldu.

"SEDA ABLAMIN VİDEODAN HABERİ YOKTUR"

Seda Sayan yaptığı hatanın farkına varıp "Videodan haberim yoktu ama ben yine de özür dilerim" dedi. Bunun üzerine Okan Kurt, sosyal medyadan "Seda ablamın kesinlikle haberi yoktur." diyerek annesi gibi gördüğü Seda Sayan'ı affetti. Demet Akalın ise eşinin yazdığı paylaşıp Seda Sayan'ı yeniden takip etmeye başladı. İşte Okan Kurt'un yaptığı açıklama:

"Değerli Dostlarım; Dün saat 15:00'de başlayan ve Show TV ekranlarında Seda Ablamın programına ailecek katıalrak, ailemiz gibi gördüğümüz ablamızın programında ona yeni yayın döneminde biraz da olsunda desteğimizi hissettirmek için yanında olmak istedik. Kesinlikle Seda ablamın izni ve bilgisinde olmadığını düşündüğüm gereksiz bir oaly oldu. Bu olayın ayrıca büyütülecek ve konuşulmaya değecek bir konu olmadığını da düşünüyorum. Teknik ekibin ve montajda çalışan kardeşlerimizin amatörlük içeren bu hataları için, yüreği güzel olan ablam gereğinden fazla onlar adına özür dileyerek, yine ne kadar büyük kalbi olduğunu herkese göstermiştir. Ben her zaman Seda Annemin damadı olarak, o da benim uğurum nikah şahidim olmaya devam edecektir. Sevgi ve saygılarımda Okan KURT"

Okan Kurt, Seda Sayan'ı affetti - Resim : 1

Demet Akalın'a canlı yayında eski sevgili şokuDemet Akalın'a canlı yayında eski sevgili şoku

 

Seçiniz...