Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a: ''Bu olmadı!''

Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a: ''Bu olmadı!''
Güncelleme:

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları bu sözlerle değerlendirdi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da gerçekleştirdiği miting ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingine ilişkin olarak, "İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li" demişti.

Fatih Altaylı, "İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Altaylı, "Bu cümle olmadı. Devletin istihbarat birimlerinin rakip adayları izlediği ve katılımcılar hakkında rapor verdiğinin teyidi. Bir yandan muhalefetin mitinglerine katılanlara “izleniyorsunuz” mesajı... Diğer yandan devletin istihbarat birimlerinin siyaseten taraf olduğu görüntüsü..." dedi.