Ada'da gündem Costa: ''Mourinho'nun köpeği''

Ada'da gündem Costa: ''Mourinho'nun köpeği''
Güncelleme:

Diego Costa'nın Arsenal maçındaki sportmenlik dışı hareketleri büyük tepki topladı, Ada yıldız futbolcuya adeta öfke saçtı.

Premier Lig'de dün oynanan ve 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanan Chelsea-Arsenal maçı, Diego Costa'nın başrolünde olduğu pozisyonla gündeme geldi. Brezilyalı futbolcu rakibi Koscielny'nin suratına vurmuş ardından Gabriel'in sinirlerini bozmuş, Gabriel bunun üzerine kırmızı kart görürken, Chelseali futbolcu sarı kartla kurtulmuştu.  
 
Halk düşmanı 
 
Diego Costa maçtaki hareketleri Ada'da büyük tepki topladı. Soccerlens internet sitesi 'Halk Düşmanı' başlığıyla verdiği haberinde oyuncunun yaptığı hareketlerin meslektaşlarına haksızlık olduğuna vurgu yapıldı. 
 
Kaosun yaratıcısı 
 

Sport 360 daha ağır bir benzetme yaptı ve golcü oyuncu için 'köpek' benzetmesi yaptı. 'Diego Costa Jose Mourinho'nun pit bull'u' başlığını kullanan site 'Costa kendisine verilen Mourinho'nun pitbull'u rolünü sahada üstlenerek, kaosun ve yıkımın yaratıcısı oluyor' ifadelerine başvurdu. 
 
Costa çizgiyi aştı 
 
Sky Sport, 'Diego Costa Arsenal maçında çizgiyi aştı' başlığı altında oyuncunun iyi futbolunu kötü davranışlarıyla lekelediği ve bundan sonra daha dikkatli olması gerekeceği vurgulandı. 
 
Drogba cüret etmedi 
 
Eski Arsenal ve Tottenham teknik direktörü George Graham ise oyuncunun tüm dikkatlerine üzerine çektiğinin altını çizdi, "Diego Costa artık Premier Lig'deki hakemler tarafından mimlendi. Drogba son 10 yılda bu ligdeki en fizikli forvetlerdendi. Ancak Costa'nın aşırı hareketlerini sergilemeye cüret etmemişti" yorumunu yaptı.

1-20150920164307.jpg