Ayhan Akman'dan Arda açıklaması !

Ayhan Akman'dan Arda açıklaması !
Güncelleme:

Galatasaray’ın eski oyuncularından Ayhan Akman, Arda Turan’ın Barcelona’ya transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’in yeni teknik direktörü Ayhan Akman, imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’dan eski takım arkadaşı ve milli futbolcu Arda Turan’ın La Liga ekiplerinden Barcelona’ya transfer olmasını değerlendiren Akman, “İnşallah bizi orada da çok iyi temsil eder. Zaten bugüne kadar yaptıklarıyla hem kendi adına hem de Türk futbolu adına çok gurur duyulacak işler yaptı. Yaptığı işler bir Türk futbolcusunun hayal edemediği başarılar.

Barcelona, bir Türk futbolcunun gelebileceği en üst noktalardan birisi. İnşallah orada da kendisine başarılar diliyorum. Onun yeteneğine inanıyorum” diye konuştu.

"DÜNYANIN HER YERİNDE TÜRK OLMASI GEREKİYOR"

Daha çok Türk futbolcunun Avrupa’ya gitmesi gerektiğinin altını çizen Ayhan Akman, “Türk futbolcular artık Avrupa’ya yüzde 100 gitmeli. Zaman zaman Türk milli takımlarında ya da kulüp bazında başarılarımız oluyor ama istikrarı yakalayamıyoruz. İstikrarı yakalamamız için Avrupa’ya da oyuncu göndermemiz lazım. O mücadele içinde daha çok oyuncumuzun yer alması gerekiyor. Dünyanın her yerinde çok sayıda Brezilyalı oyuncu var. Bizim de çok sayıda oyuncumuzun dünyanın değişik yerlerinde olması gerekiyor” diye konuştu.