Büyük kulüp böyle olur

Büyük kulüp böyle olur
Güncelleme:

İspanyol devi Barcelona sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Brezilyalı Rafinha'nın mevcut sözleşmesini 2020 yazına kadar uzattı. Futbolcunun serbest kalma bedeli ise 75 milyon Euro olarak belirlendi

Barcelona, sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Brezilyalı futbolcusuyla yeni sözleşme imzaladı.

Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rafinha'nın mevcut sözleşmesinin 2020 yazına kadar uzatıldığı ve serbest kalma bedelinin de 75 Milyon Euro olarak belirlendiği duyuruldu.

Eylül ayında Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçında sağ diz ön bağlarında kopma meydana gelen 22 yaşındaki futbolcunun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Bayern München'de forma giyen Thiago Alcantara'nın kardeşi, 1994 Dünya Kupası şampiyonu Brezilya Milli takımının kadrosunda yer alan Mazinho'nun da oğlu olan genç yetenek,, geçen sezondan beri düzenli olarak Barcelona A takımında şans bulmaya başlamıştı.

Sahadan.com internet sitesinin haberine göre 2013-2014 sezonunu Celta Vigo'da kiralık olarak geçiren Sambacı, bu sezon ise sakatlanana kadarBarcelona'nın oynadığı 7 resmi maçtan 6'sında forma giymişti.

Rafinha, Brezilya Milli takımının Eylül ayında oynadığı 2 hazırlık maçında da görev alıp ABD filelerini havalandırmış ve A Milli kariyerine de 'merhaba' demişti.