Bale’den İngiltere için olay sözler

Bale’den İngiltere için olay sözler

EURO 2016'ya Slovakya galibiyetiyle başlayan Galler'de tüm gözler İngiltere maçına çevrildi. Bale de rakiplerine gözdağı verdi.

Galler Milli Takımı’nın iki yıldız ismi Gareth Bale ve Aaron Ramsey, EURO 2016 B Grubu ikinci maçında karşılaşacakları İngiltere maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundular. Bale, İngiltere Milli Takımı’nda forma giyen hiç kimsenin Galler’de kadroya girme şansı olmadığını söylerken, Ramsey ise, “İngiltere’den daha iyi takımız” dedi.

Gareth Bale olay yaratan açıklamasında şunları söyledi:

“Biz İngiltere’den çok daha tutkulu top oynayan, turnuvada en iyi takım ruhuna sahip ekibiz. Benim İngiltere takımı için tutkusuz ve onursuz dediğimi söylüyorlar. Ben öyle demedim sadece bizim tutkumuz ve arzumuz onlardan daha fazla dedim. Bizim takımda onlardan biri forma giyemez. Bu benim düşüncem. Onlar da iyi takım ama biz de iyi takımız. Sahaya ülkemiz ve formamız için her şeyi vermek için çıkıyoruz. Bu maçı alacağız.”

Galler takımındaki birçok kişinin İngiltere Premier Ligi’nde oynadığını hatırlatan Bale, “Biz, İngiltere’yi en az onlar kadar iyi tanıyoruz. Onların sahada iyi ve kötü yanlarını biliyoruz. Maç öncesi de ödevimizi çok iyi çalıştık” şeklinde konuştu.