Fatih Terim’den Hırvatistan uyarısı

Fatih Terim’den Hırvatistan uyarısı

Fatih Terim, Hırvatistan’a karşı oyun stratejisini belirledi. İmparator, oyuncularına “Top bizde kalsın, kontrollü oynayalım. Yenemiyorsak, yenilmeyeceğiz” uyarısını yaptı.

EURO 2016’ya sayılı günler kala A Milli Takım, büyük bir heyecanla Hırvatistan’la oynayacağı karşılaşmayı bekliyor. Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, oyuncularını en iyi şekilde zorlu sınava hazırlamaya çalışıyor. Terim’in, şu an itibariyle tamamen Hırvatistan mücadelesine konsantre olduğu, turnuvadaki ilk mücadelenin oyun stratejisini de hemen hemen oluşturduğu öğrenildi.

İmparator’un aklından bile geçirmek istemediği ilk şey, maçı kaybedip, kupaya kötü bir başlangıç yapmak. Fatih Terim’in, iplerin elimizde kalması adına Hırvatlar’a karşı kontrollü bir oyun felsefesiyle sahaya çıkacağı, topa sahip olan görüntüsüyle takımına aşırı hücum yaptırmayacağı belirtildi.

MİLLİLER GÜÇ TOPLUYOR

A Milli Takım, saha antrenmanlarının yanı sıra, salonda yaptığı özel çalışmalarla da vücut ve mental anlamda güç depoluyor. Özel salonda çalışan Ay-Yıldızlılar’da bu tür çalışmaların sıklıkla yapılacağı belirtildi.