Gomez elden kaçıyor !

Gomez elden kaçıyor !

Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Gomez, Copa America'da sergilediği futbolla değerini artırıyor.

Beşiktaş’ın stoper listesinde ilk sırada yer alan 23 yaşındaki Gustavo Gomez başarılı performansıyla Porto ve Valencia’nın da dikkatini çekti. Genç oyuncu için en fazla 6 milyon euro bonservis ödemeyi planlayan siyah-beyazlılar, Glik, Skrtel, N’Koulou ve Djourou ile görüşmeleri sürdürüyor.

EURO 2016 ve Copa America nedeniyle son günlerde transfer çalışmalarını ağırdan alan Beşiktaş Yönetimi, stoper listesinin en başında tuttuğu Gustavo Gomez’i elden kaçırıyor.

Copa America’da Paraguay forması giyen Gustavo Gomez ortaya koyduğu başarılı futbolla Porto ve Valencia gibi takımların da dikkatini çekti. Siyah-beyazlılar, Arjantin’in Lanus takımında top koşturan 23 yaşındaki futbolcunun performansı nedeniyle kendini zorlu bir rekabetin içerisinde buldu.

Lanus’la 3 sene daha sözleşmesi bulunan Gomez’e en fazla 6 milyon euro ödemeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, Paraguaylı futbolcunun transferindeki bu çıkmaz nedeniyle Kamil Glik, Martin Skrtel, Nicolas N’Koulou ve Johan Djourou gibi isimlerle bağlantılarını koparmıyor.

Gustavo Gomez’in bonservis değerinin sürekli artması nedeniyle farklı bir strateji belirleyen siyah-beyazlı kulüp şimdilik beklemeye geçti. Takımdan gitmesi muhtemel oyunculardan gelecek bonservis bedellerine göre hareket etme kararı alan Beşiktaş Yönetimi, Gustavo Gomez’e turnuva öncesinde imza attırmamasının da pişmanlığını yaşıyor. Emre Mor’dan sonra Gomez’i de ellerinden kaçırmak üzere olan siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarının iki büyük turnuvaya denk gelmesi nedeniyle maddi zarara uğradıklarını ifade etti.

15 maçta forma giydi

Beşiktaş’ın hedefindeki Gustavo Gomez, Paraguay Milli Takımı formasını şimdiye kadar 15 maçta giyerken, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 23 yaşındaki futbolcu ülkesinin U20 milli takımında ise 10 kez görev yaptı.

Milliyet