''Advocaat beni anlıyor''

''Advocaat beni anlıyor''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens, önemli açıklamalarda bulundu.

Lens, "Dick Advocaat ile yeniden kendimi bulacağım. En iyi sezonlarımı onunla birlikte yaşamıştım. O benim dilimden çok iyi anlıyor. Bol gollü ve bol asistli bir sezon geçireceğim" dedi

Teknik direktör Dick Advocaat, göreve geldikten ve takımı tanıdıktan sonra yönetimden takviye yapılmasını istemişti. Hollandalı hoca forvet arkasının yanı sıra kanat oyuncusunun da alınmasının şart olduğunu belirtti. Advocaat bunu belirtmekle kalmayıp bir de isim verdi: Jeremain Lens...
 
Yönetim de yaptığı görüşmeler sonucunda tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Daha ilk idmanından itibaren kendini göstermeye başlayan Lens, Fenerbahçe’de kendini en iyi şekilde göstereceğine inanıyor. 
 
Bunun nedenini de daha önceden AZ Alkmaar, PSV ve Sunderland’de beraber olduğu hocası Dick Advocaat ile bu defa Fenerbahçe’de buluşmasına bağlıyor. Bunun için de Hollandalı oyuncu bu sezondan fazlasıyla umutlu konuşuyor.
 
‘FENERBAHÇE’YE YARAYACAK’
 
Jeremain Lens, Advocaat ile hep başarılı olduğunu belirtirken en güzel dönemlerini de tecrübeli çalıştırıcı ile geçirdiğini yakın çevresiyle paylaştı. 
 
Hollandalı yıldız hocasına övgüler yağdırırken, “Advocaat ile yeniden kendimi bulacağım. En iyi sezonlarımı onunla birlikte yaşamıştım. O benim dilimden çok iyi anlıyor. Bol gollü ve bol asistli bir sezon geçireceğim. Bu da F.Bahçe’ye yarayacak” ifadesini kullandı.

Habertürk