''Biz bugün ikinci bitirseydik...''

''Biz bugün ikinci bitirseydik...''

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını lider bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Torku Konyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İsmail, sergiledikleri futbolla keyif verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Taraftarların ve takım arkadaşlarımın oynadığımız oyundan keyif aldığını gördüm. Daha fazla mutlu oldum. Bu, işlerimizi güzel yaptığımızı gösteriyor. Genç ve dirençli bir takımız. Mücadele ediyoruz, pozisyon vermiyoruz. Galip geldik ve ilk yarıyı lider bitirdik. İnşallah sezon sonunda da ligi lider bitirir, dilediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Emin adımlarla ilerleyeceğiz, çalışacağız ve sabırla devam edeceğiz."

"Biz bugün ikinci de bitirseydik, bir şey eksilmeyecekti"

İsmail Köybaşı, sezon sonunda liderlik koltuğunda olmanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz bugün ikinci de bitirseydik, öz güvenimiz ve kalitemizden bir şey eksilmeyecekti. Lider bitirdiğimiz için de bir şey değişmeyecek. Aynı duygularla aynı inançla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Torku Konyaspor karşısında iyi oynadıklarını dile getiren İsmail Köybaşı, "Maçın ilk yarısında da yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarı da bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Torku Konyaspor da açıldı. O anları da iyi değerlendirdik 4-0 gibi güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu destekleri devam eder" diye konuştu.