''Fenerbahçe kazanmak zorunda ama...''

''Fenerbahçe kazanmak zorunda ama...''

Arif Erdem, şampiyonluk yarışı ve bu akşamki 90 dakikayı değerlendirdi…

'FENERBAHÇE EN KÖTÜ BERABERLİK BEKLİYORDU'
Beşiktaş’ın derbi galibiyeti bu akşam kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Fenerbahçe’yi etkiler mi?
Etkilenir tabii ki….Bir kere dün gece Beşiktaş’ın aldığı galibiyet, Fenerbahçe takımını olumsuz etkiler. Dünkü maç baktığında Fenerbahçe’nin en kötü ihtimalle berabere bitmesini beklediği bir maçtı. Nitekim, Galatasaray da dün iyi mücadele etti. Kendisine yakışır bir mücadele ortaya koydu. Beşiktaş iyi pozisyon bulsa da golle sonuçlandıramadı. Sosa’nın net pozisyonları vardı. Sonuca bakarsak Beşiktaş, 1-0 da olsa kazandı.

'BEŞİKTAŞ’IN ALDIĞI GALİBİYETFENERBAHÇE’Yİ OLUMSUZ ETKİLER'
Fenerbahçe bu skordan ve Beşiktaş’ın aldığı galibiyetten olumsuz etkilenir. Futbolda her zaman böyle olur. Rakibiniz sizden önce oynadığı zaman mağlup olsa daha motive olursunuz. Fenerbahçe de, Beşiktaş mağlup olsa bu akşamki 90 dakikaya motive çıkacaktı. Ortada kazanmış bir Beşiktaş var. Ve bu da Fenerbahçe’ye moral bozukluğu yaşatır.

'FENERBAHÇE’NİN PUAN KAYBETME OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK'
Peki, bu akşamki maç için görüşünüz nedir?
Bir kere Fenerbahçe moral bozukluğu yaşasa da kazanmak zorunda olduğu bir müsabaka…Şampiyonluk yarışını son haftaya kadar götürmek adına 3 puan ile çıkmak zorunda. Ancak Başakşehir zor bir rakip. Hele ki evinde kolay teslim olmayan bir ekip.Fenerbahçe’nin puan kaybetme olasılığı çok yüksek. Şampiyonluk ipini Beşiktaş göğüsledi mi size göre?
Avantajlı olan taraf Beşiktaş. Ancak, bu akşam Fenerbahçe puan kaybederse Beşiktaş, Osmanlıspor’u yenerse şampiyonluğa ulaşacak. Bugünkü 90 dakikada bu soruya daha net ışık tutar.

Hürriyet