''Fenerbahçe ve Beşiktaş kaybedecek''

''Fenerbahçe ve Beşiktaş kaybedecek''

Attığı üçüncü golden sonra taraftara koşan Yasin, “Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedecek. Sezon sonunda yine şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor karşısında Galatasaray’ın üçüncü golünü atarak üç puana büyük katkı sağlayan Yasin Öztekin, golün ardından taraftara koştu. Bu sevincini anlatan sarı-kırmızılı futbolcu, “Gol sonrasında taraftarlara koştum, 1-2 dakika bırakmadılar. Fotoğraf da çekmek istiyorlardı. İçimden geldi, onlara koştum” dedi.

Şampiyonluğa inandıklarını söyleyen Yasin, “Gol attığım için mutluyum, daha önemlisi 3 puan için mutluyum. Zor bir süreçten geçiyoruz ve 3 puan için mutluyuz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, bizi desteklediler. Bunu her zaman bekliyoruz. Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedecekler. Sezon sonunda yine şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan’ın cezası nedeniyle ilk 11’de sahaya çıkan Bilal Kısa, maçın ardından şunları söyledi:

‘Aramız açık’

“Akhisar bu sene gerçekten iyi bir çıkış yapan bir takım. 4. sezon ligde, en iyi sezonlarını geçiriyorlar. Ligde de bizim üzerimizdeydiler. Taraftarlarımız ile aramız bu aralar biraz açık, galibiyet çok iyi oldu. İnşallah Kayseri maçı sonrasında ikinci yarıda çok iyi bir Galatasaray sahada olacak.”