''Hamza Hoca'nın ayrıldığını duyunca şoke oldum''

''Hamza Hoca'nın ayrıldığını duyunca şoke oldum''

Galatasaraylı futbolcular Semih Kaya ve Olcan Adın, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programına konuk oldu.

Galatasaraylı futbolcular Semih Kaya ve Olcan Adın, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programına konuk oldu. İki yıldız burada önemli açıklamalarda bulundu.
 
OLCAN ADIN
 
'Çocukken odamda Emre Belözoğlu'nun posteri vardı'
 
"Galatasaray'da oynamak benim çocukluk hayalimdi. Çocukken odamda Hagi'nin posteri vardı. Emre Abi (Belözoğlu) Galatasaray'dayken onun posteri odamda vardı. Fenerbahçe'de oynarken çok gençtim. Fazla forma şansı bulamadım. Ama farklı bir atmosfer vardı. Galatasaray'la da oynadım Saracoğlu'nda. Gol de attım. Ama dediğim gibi o statta farklı bir atmosfer oluyor."
 
'Hamza Hoca'nın ayrıldığını duyunca şoke oldum'
 
"Prandelli döneminde çok kötü gidiyorduk. Hamza Hoca geldi ve birçok şeyi değiştirdi. 3 kupa aldık ve çok önemli bir iş yaptı. Hocalar değişir, bunlar bizi aşan şeyler ama Hamza Hoca çok önemli bir iş başardı. Mustafa Hoca'yla da başarılı olacağız. Hamza Hoca ile Mustafa Hoca dönemlerinde şu an için bir fark yok. Ama Mustafa Denizli'yle çalıştıkça fark olacaktır. Şoke oldum Hamza Hoca'nın ayrıldığını duyduğumda... Televizyondan öğrendim."
 
'Geçen seneki gibi şampiyon olabiliriz'
 
"Biz geçen sene şampiyon olduğumuzda son 7-8 hafta hep kazandık ve hiç gol yemedik. Takım olgusu oluşturduk ve şampiyon olduk. Mustafa Hoca'yla da bu takım olgusunu yakalayıp, defansif sorunları düzeltip, geçen sezonki gibi şampiyon olabiliriz."
 
Semih Kaya, şunları söyledi:
 
'Mustafa Denizli şeker gibi bir adam'
 
"Hamza Hoca dönemi tabii ki taktik çalıştık. Taktik de, diğer çalışmaları da yaptık Hamza Hoca'yla. Mustafa Hoca çok babacan birisi. 3 büyük takımı da şampiyon yaptı. Bizim için çok büyük bir şans başımıza gelmesi. Mustafa Denizli şeker gibi bir adam... Grosskreutz İstanbul'a geliyor, nasıl ailesinden uzak kalamıyormuş! Demek ki maddi durumu iyi. Herkes belirli bir aşamada kötü olduğunda, takım halinde kötü oluyoruz ve bu bariz gözüküyor. Şu an için tabii ki iddialıyız. Sezon sonu şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah önceki yıllardaki gibi şampiyon oluruz."
 
'Kadıköy'de kupa kaldırmak tarif edilemez'
 
Semih Kaya, 'Kadıköy'de kupa kaldırmak nasıl bir duygu?' sorusuna, 'Tarif edilemez' şeklinde cevap verdi.
 
Kaya, açıklamalarına şöyle devam etti:
 
"Biz Fenerbahçeli oyuncularla dostuz yani... Oturup yemek yiyoruz. Tribünlerde de bunun olmasını isteriz. Tribünlere döner bıçağıyla, bıçakla gitmeyelim... Avrupa'daki tribünler gibi olalım."