''Süper Lig'de kalmak istiyorum''

''Süper Lig'de kalmak istiyorum''

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Pierre Webo geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe formasını taşımanın büyük bir onur olduğunu belirten Webo: "Uzun bir sessizlik döneminin ardından ilk kez konuşuyorum. Herşeyden önce birlikte büyük başarılar, kupalar kazandığımız takım arkadaşlarıma ve tüm Fenerbahçe ailesine teşekkür ediyorum. Bu formayı taşımak benim için büyük onurdu.
 
Aynı şekilde, ayrılığım günden itibaren beni mesajlarıyla, iyi dilekleriyle çok mutlu eden, yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarına da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.'' diye konuştu.

Gelecek ile ilgili planlarından bahseden Pierre Webo :''Bundan sonra ne yapacağıma ilişkin bir çok haber çıkıyor, spekülasyonlar yapılıyor. O yüzden bir açıklama yapmak gerektiğini düşünüyorum. Şunu net bir şekilde söylemek isterim ki; “Futbol hayatımı Türkiye’de devam ettirmek istiyorum. Hep söylediğim gibi Türkiye benim ikinci evim. Burada bir çok arkadaşım, dostum var. Bu futbol iklimini iyi tanıyorum. O yüzden ilk tercihim Süper Lig. Bu doğrultuda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ama şu ana kadar netleşmiş bir durum yok. Anlaştığım herhangi bir kulüp yok. Dışarıdan da, Belçika, Çin ve Katar’dan ciddi teklifler var ama söylediğim gibi ben Türkiye’de kalmak istiyorum. Türk kulüpleri ile öncelikli olarak görüşüyorum ve bundan sonra da görüşmeye devam edeceğim. Diğer teklifleri daha sonra değerlendireceğim. Fenerbahçe taraftarına tekrar sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları hiç unutmayacağım." diye ifade etti.