''Tek suçu Kanadalı olmak''

''Tek suçu Kanadalı olmak''

Toronto’da yayımlanan Sun gazetesi, Avrupa’da veya futbolu çok seven bir ülkede doğmamış olmasını, Atiba’nın en büyük şanssızlığı olarak gösterdi.

Beşiktaş orta sahasının dinamosu Atiba Hutchinson, ülkesi Kanada’da gündeme oturdu. Milli takım kampı için ülkesinde bulunan Atiba’nın performansı herkes tarafından alkışlandı.

Ülke basını da tecrübeli futbolcunun durumunu mercek altına aldı. 33 yaşındaki oyuncunun yavaş yavaş emekliliğe yaklaştığı belirtilirken, enerjisiyle halen bir genç futbolcu havasında olduğu belirtildi.

Toronto’da yayın yapan Sun gazetesi, olayı farklı bir boyuta taşıyarak Atiba Hutchinson’ın futbol kamuoyundan gerekli ilgiyi bulamadığını yazdı. Bir Avrupa ülkesi ya da futbolu seven bir ülkede doğmaması, Atiba’nın en büyük şanssızlığı olarak gösterildi.

Pasaport sıkıntısı yaşadığı belirtilen Kanadalı yıldızla ilgili milli takımdan De Guzman da övgüyle bahsetti. De Guzman, Atiba’nın Amerika’nın en iyi 5 futbolcusundan biri olduğunu söyleyerek, “Hem Beşiktaş hem de milli takımla yaptıkları belli. Avrupa’da kazanmadık kupa bırakmadı. Halen ciddi bir Avrupa takımından teklif almaması çıldırtıcı. MLS takımlarının ilgilenmemesini anlayamıyorum. Her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.