11 maçtır gol atamıyor !

11 maçtır gol atamıyor !

Galatasaray'ın forveti Umut Bulut, sahaya çıktığı son 11 maçta gol atamadı.

Sahaya çıktığı son 11 resmi maçta da gol atamayan Umut Bulut, en son 19 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında Akhisar Belediyespor filelerini sarsmıştı.

Galatasaray’da eleştirilerin odak noktası haline gelen Umut Bulut, dün de vasatı aşamadı. Forvette oynamasına karşın gole olan uzaklığı ile sarı-kırmızılıları zorlayan 32 yaşındaki oyuncu, Akhisar Belediyespor karşısında da önemli fırsatlardan yararlanamadı. Burak Yılmaz’ın gidişinden sonra Galatasaray’ın gol ortalamasını düşürdü.

SNEIJDER’İ İNCE GÖRDÜ

Son golünü yine Akhisar Belediyespor’a karşı bu kez Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında 19 Ocak’ta kaydeden Umut Bulut’un suskunluğu 11 maça çıktı. Umut’un sahadaki tek pozitif hareketi ise 50. dakikada Sneijder’e attığı güzel pas oldu. Ancak Hollandalı yıldız bomboş kale yerine topu üstten dışarı gönderdi.

DOUGLAO YİNE HEDEFİ ŞAŞIRDI

Akhisar Belediyespor’un yıldız oyuncusu Douglao’ya Galatasaray maçlarında bir haller oluyor. Sezonun flaş isimlerinden birisi olan Douglao ilk karşılaşmada olduğu gibi dün de topu kendi filelerine gönderdi. Denayer’in ortasında Umut Bulut’tan önce topa müdahale etmek isteyen Brezilyalı yıldız, ilk yarıda Yasin Öztekin’in bir şutunu çizgiden çıkarttı ve direğe çarparak ufak bir sakatlık geçirdi.

AMK Gazetesi