Aranan kan: Şener Özbayraklı

Aranan kan: Şener Özbayraklı

Fenerbahçe’de Dick Advocaat’ın planladığı kanat hücumları nihayet gerçekleştirildi.

Fenerbahçe’de sezon başından bu yana aranan kanat hücumlarında Şener Özbayraklı farkı hissedildi. Tecrübeli sağ bek, yaptığı 7 hücum bindirmesi ve Van Persie’ye verdiği asistle yıldızlaştı.

Kardemir Karabükspor maçında yıldızını parlatan Şener’in 90 dakikadaki performansı herkes tarafından takdirle karşılandı.

Son dönemde bek oyuncularından istenen verim alınamamasından sonra 26 yaşındaki futbolcu, son 2 haftada takımın ihtiyaçlarına cevap verdi. Atiker Konyaspor maçında 5 hücum bindirmesi yapan Şener, önceki akşam oynanan Karabükspor önünde de 7 kez hücum bindirmesi denedi.

Ayrıca Robin Van Persie’ye yaptığı asistle skorun 3-0’a gelmesine yardımcı olan tecrübeli sağ bek, 1 kez de gol vuruşu yakaladı. Hem savunma hem de hücum dengesini iyi kuran Şener Özbayraklı, süratli futboluyla beğeni topladı. Sezon başında yeni transfer Van der Wiel’in arkasında yedek bekleyen, milli futbolcu, çalışma temposu ve profesyonelliğiyle de alkış almıştı.

Wiel’in formsuzluğu ve takımdan uzak kalmasıyla fırsat yakalayan Şener, şimdiden şansını iyi kullandı. Tecrübeli futbolcunun bu performansı camia tarafından da övgüyle yorumlandı. Sarı-lacivertli yöneticilerin, son 2 haftada alınan galibiyetlerde Şener Özbayraklı’nın olumlu futbolunu da gündeme getirdikleri bildirildi.