Aras Özbiliz isyan etti !

Aras Özbiliz isyan etti !

Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Aras sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı Aras Özbiliz, Ermeni basınına verdiği röportajda siyah-beyazlılara sitem etti.
 
Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmeyen 26 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş ile 4 yıllık kontrat imzaladım. Hiç bir futbolcu, forma giymeyeceği bir takıma dört yıllık imza atmaz. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takım ve her futbolcu orada oynamak ister. Futbolda her şey olabilir, bu yüzden gelecekte ne olacağını kestiremiyorum” dedi. 
 
Beşiktaş’ı tamamen kendi iradesiyle ve isteyerek tercih ettiğini dile getiren Aras şöyle devam etti:
 
Problemim yok
 
“Asıl önemli olan sizi gerçekten isteyen bir kulübe gitmenizdir. Spartak artık beni istemiyordu. Kimse istenmediği yerde kalmak istemez. Çünkü hocanın, yönetimin size güvenmesine ihtiyaç duyarsınız. Beşiktaş da Devler liginde oynayacak bir takım olarak bana ilgi gösterdi. Kulüp beni gerçekten uzun süredir transfer etmek istiyordu. Futbol bağlamında iyi bir tercihti. İyi bir karar verdim, isteyerek transfer oldum. Ayrıca Beşiktaş’a gelmeyi seçtiğim için de çevremden hiç olumsuz reaksiyon almadım.” 
 
Siyah-beyazlı taraftarlarla arasında bir problem bulunmadığını da vurgulayan Ermeni futbolcu, kendisine karşı herhangi bir önyargı hissetmediğini belirtti.
 
Aras Özbiliz bu sezon sadece Alanyaspor maçında forma şansı bulabildi. Oyuna sonradan giren futbolcu, sekiz dakika sahada kaldı.  
 

Milliyet