Atiba'dan itiraf: ''Geçen sezon...''

Atiba'dan itiraf: ''Geçen sezon...''

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, yeni bir teknik direktörle çalışmanın her zaman iyi olduğunu, çünkü onlardan yeni bir şeyler öğrendiklerini söyledi.

Siyah beyazlıların Almanya kampında hazırlıkları ve yeni sezon ile ilgili düşüncelerini açıklayan Atiba'nın düzenlediği basın toplantısından satırbaşları şu şekilde:

''ŞU ANA KADAR İŞLER YOLUNDA''

"Şu ana kadar işler yolunda gitti. Yeni bir hocamız var. Onun istediklerini yapmak için çok çalışıyoruz. İdmanlar keyifli geçiyor. Teknik direktörümüzden çok şey öğreniyoruz. Bize anlatmaya çalıştığı şok şey var. Şimdiye kadar her şey iyi gidiyor. Değişiklikler olabilir ama yakaladığımız konsantrasyon ve devamlılık gayet iyi"

''YENİ TEKNİK DİRERKTÖRLE ÇALIŞMAK HER ZAMAN İYİDİR''

"Yeni teknik direktörle çalışmak her zaman iyidir. Kariyerim boyunca bugüne kadar ne yaptıysam yine yapmaya devam edeceğiz. Yüzde 100'ümle çalışacağım. Tüm oyuncular da yeni teknik direktör gelince kendini göstermeye çalışır ve herkes takım içinde kendine bir yer bulmaya çalışır. Tüm oyuncular kendilerini kanıtlamak isterler ve bunun için çalışacaklar"

''GEÇEN SEZON DEVAMLILIĞI SAĞLAYAMADIK''

"Türkiye Ligi'nde çok iyi takımlar var. İç saha maçlarını mutlaka kazanmamız, deplasmanlarda da olabildiğince çok puan almanız gerek. İyi bir takımız. İhtiyacımız olan daha iyi ve daha yüksek bir devamlılık. Bu devamlılığı yakalarsak daha iyi sonuçlar alabiliriz"

''GEÇEN SEZON SÖZLEŞMEYE DEĞİL TAKIMA ODAKLANMAYA ÇALIŞTIM''

"O dönemde bunu mümkün olduğu kadar düşünmek istememiştim. O dönemde sezona ve takıma odaklanmaya çalıştım. Devamında iki senelik sözleşme imzaladım. Umarım geride kalan sezonlardan daha iyi sezonları geride bırakırız"

''STADIMIZ DEPLASMAN TAKIMLARI İÇİN ÇOK ZOR BİR ATMOSFER OLACAK''

"Çok heyecanlıyım kulübün doğru bir yolda olduğunu düşünüyorum. Tesislerde de bazı çalışmalar var. Stadyumla ilgili buraya geldiğimden beri çok şey duydum. Bu beni sabırsızlandırıyor. Stadımız tamamlandığında takım üzerine büyük etkisi olacak. Kulüp tesisleşme konusunda çok doğru adımlar atıyor. Şampiyonluk beklentileri takım üzerinde baskı yaratmaz. Bizim yeteri kadar iyi bir kadromuz var. Şampiyonluk yolunda ciddi şansımız var. Stadımız bittiğinde bizim için güvenli bölge olacak. Deplasman takımları için çok zor bir atmosfer olacak"